Laboratorioanalyytikko Kirkkonummelle

Laboratorioanalyytikko Kirkkonummelle

Etsimme Kirkkonummen Kantvikissa sijaitsevaan öljynpuristamoomme määräaikaista 

LABORATORIOANALYYTIKKOA 

Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsipuristeiden tuottaja. Tarjoamme merkityksellisen työn kestävien kasvipohjaisten elintarvikkeiden parissa.   

Valmistamme kasviöljypuristamossamme Kirkkonummella rypsiöljyä mekaanisesti puristamalla. Hyödynnämme pikkuruisen rypsin ja rapsin siemenen 99,9 prosenttisesti: Valmistamme siitä rypsiöljyä ruokakauppoihin, ammattikeittiöihin ja elintarviketeollisuuteen, rypsipuristetta rehuteollisuuteen sekä rypsinsiemenjauhetta elintarviketeollisuudelle. Nykyaikainen valmistusmenetelmämme on suunniteltu kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Kasviöljynpuristamo saa energiansa omasta bioenergialaitoksesta, jossa voidaan käyttää myös tuotannon sivuvirtoja tehokkaasti. 

Laboratorioanalyytikon tehtäviin kuuluu mm. laatuhinnoittelunäytteiden tulosten käsittely ja tilitys, analyysimenetelmien ja -laitteiden ylläpito- ja kehitystehtävät sekä ostopalveluanalyysien käsittely. Toimenkuvaan kuuluu myös laboranttien sijaistaminen eli mm. tuotannosta tulevien prosessi- ja lopputuotenäytteiden fysikaaliset, kemialliset ja mikrobiologiset analyysit, siementen vastaanottoanalyysit sekä muut laboratorion ylläpitotehtävät, tulosten kirjaaminen ja raportointi sekä uusien tuotteiden kehitykseen osallistuminen. 

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.12.2023 asti, mutta työsuhde voi mahdollisesti jatkua pidempäänkin. Työ on tällä hetkellä pääsääntöisesti arkisin tapahtuvaa päivätyötä, mutta odotamme, että pystyt tekemään jatkossa tarvittaessa myös 2-vuorotyötä. 

Edellytämme sinulta AMK-tason koulutusta, esim. bioanalyytikko sekä työkokemusta laboratorioalalta ja/tai elintarvikealalta. Lisäksi arvostamme ymmärrystä laatujärjestelmistä (erityisesti ISO17025) sekä mikrobiologista osaamista. 

Odotamme sinulta seuraavia ominaisuuksia, jotka tukevat pienen laboratoriotiimimme toimivaa kokonaisuutta: 

  • Olet työssäsi oma-aloitteinen, tarkka ja pitkäjänteinen 
  • Olet omassa työtehtävässäsi kehityshakuinen, aikaansaava ja joustava 
  • Pystyt toimimaan saumattomasti sekä ryhmässä, mutta myös yksin 
  • Työturvallisuusnäkökohdat ovat luontevasti osa arkeasi ja arvojasi 
  • Käytät sujuvasti sekä laboratorion, että toiminnanohjauksen tietojärjestelmiä (esim. LIMS, Navision) ja yleisesti käytössä olevia ohjelmia (esim. Word, Excel, sähköposti) 
  • Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen perusosaamista 

Perehdytämme sinut tehtäviisi, mutta aito mielenkiinto tehtävää kohtaan on olennaista. Olet tärkeä lenkki ketjussamme ja odotamme sinun olevan vastuuntuntoinen, innostunut oman työtehtäväsi kehittämisestä ja sitoutunut työhösi. 

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät mukavassa työyhteisössä. Tarjoamme myös kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut. 

Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt mahdollisimman pian, viimeistään huhtikuun 2023 alussa. Huomioithan, että saatamme täyttää tehtävän jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.  

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa laatupäällikkö Arja Ojarannalta puhelimitse (010 402 2332) perjantaina 27.1. klo 13.00–14.00 tai keskiviikkona 1.2. klo 13.00–14.00. 

Hae paikkaa 12.2.2023 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake