Maatalous-tutkimusharjoittelija Räpin koetilalle

Maatalous-tutkimusharjoittelija Räpin koetilalle

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

 

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt Säkylään Räpin koetilalle sinua

Maatalous- / tutkimusharjoittelija

Räpin koetilalla sinulla on mahdollisuus suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamistasi koetoiminnan ja maatalouden parissa. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät sekä maatilan käytännön työt.

Toivomme sinulta kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä asennetta ja vähintään B-ajokorttia. Katsomme eduksi kokemuksen maatalouden työtehtävissä, mutta sitäkin tärkeämpää on aikaansaava ote ja halu kehittää itseään. Ennen harjoittelun alkua tulee olla suoritettuna ruiskuttajan tutkinto.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana koetoiminnassa ja kehittää osaamistasi maatalouden haasteellisella kentällä. Työssäsi pääset tutustumaan monipuolisesti vihannesviljelyyn Räpin laajan kasvivalikoiman myötä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti maatalousalan yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Tutkimusagronomi Maria Pero puh. 0504089972.

Lisätietoa Räpin koetilasta löydät verkkosivuiltamme: https://apetit.fi/hyvinvointia-kasviksista/satakuntalaisen-viljelyosaamisen-pioneeri/

Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake