Maatalousharjoittelijoita Räpin koetilalle

Maatalousharjoittelijoita Räpin koetilalle

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt Säkylään Räpin koetilalle 

Maatalousharjoittelijoita / Maataloustyöntekijöitä

Räpin koetilalla on mahdollista suorittaa maatila- tai erikoistumisharjoittelu tai muutoin vahvistaa ammatillista osaamista koetoiminnan ja maatalouden parissa. Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluvat erilaiset koetoimintaan liittyvät tehtävät sekä maatilan käytännön työt.

Toivomme hakijoilta kiinnostusta koetoimintaa ja maatilan peltoviljelyä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännönläheistä asennetta ja vähintään B-ajokorttia. Katsomme eduksi kokemuksen maatalouden työtehtävissä, mutta sitäkin tärkeämpää on aikaansaava ote ja halu kehittää itseään. Ennen harjoittelun alkua tulee olla suoritettuna kasvinsuojelututkinto.

Tarjoamme tilaisuuden olla mukana koetoiminnassa ja kehittää osaamistasi maatalouden haasteellisella kentällä. Työssäsi pääset tutustumaan monipuolisesti vihannesviljelyyn Räpin laajan kasvivalikoiman myötä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Tehtävät soveltuvat ensisijaisesti maatalousalan yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Työt alkavat huhti-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Pero, .  Soittoaika: ti 3.1.2021 klo 12–14, puh. 050 4089972.

Lisätietoa Räpin koetilasta löydät täältä: https://apetit.fi/hyvinvointia-kasviksista/satakuntalaisen-viljelyosaamisen-pioneeri/

Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian, viimeistään 9.2.2022 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake