Markkinoinnin Trainee

Markkinoinnin Trainee

Haemme Helsinkiin tai Säkylään

MARKKINOINNIN TRAINEETA

vuoden määräaikaiseen tehtävään. Markkinoinnin traineena osallistut monipuolisesti markkinoinnin toimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen niin vähittäiskauppa- kuin suurkeittiöasiakkaille. Pääset työskentelemään Apetitin vihannes- ja ruokapakastetuoteryhmien parissa tuotteiden koko elinkaaren läpi aina tuotteiden lanseeraamisesta niiden lopettamiseen. Myös erilaiset markkinointiviestinnän tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi monipuolisissa markkinoinnin tehtävissä tiiviissä yhteistyössä kaupallisten toimintojen (myynti, tuotekehitys, tilaus-toimitusketju ja hankinta) kanssa. Tarjoamme ammattitaitoisen, innostavan ja merkityksellisen työympäristön ainutlaatuisen ja vastuullisen kasvipohjaisen ruoan arvoketjun ympärillä.

Odotamme, että olet työssäsi tarkka, luova ja aikaansaava, tunnet markkinoinnin eri osa-alueet ja haluat kehittyä markkinoinnin monipuoliseksi osaajaksi. Asenteesi on reipas ja toimeentarttuva. Viimeistelet parhaillaan tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai olet juuri valmistunut. Sinulle on kertynyt myös jo hieman alan työkokemusta. Olet aidosti kiinnostunut ruoasta, ruoanlaitosta ja ruokatrendeistä ja haluat olla mukana viemässä eteenpäin kotimaista laadukasta ruokaa omassa työssäsi.

Hae paikkaa 14.8.2022 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Timo Partola p. 040 894 1079.

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 284 miljoonaa euroa.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake