Myynnin ja hankinnan assistentti

Myynnin ja hankinnan assistentti

Avena Nordic Grain Oy on kotimaiseen ja kansainväliseen vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppaan sekä kasviöljykauppaan erikoistunut yritys. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy Kirkkonummella valmistaa korkealaatuisia kasviöljyjä ja valkuaispuristeita rypsistä ja rapsista. Avena on osa Apetit-konsernia. Päätoimipaikkamme on Helsingissä.  Meillä on yhdeksän toimipistettä Suomessa ja tytäryhtiöt Baltian maissa. Käymme kauppaa monilla markkinoilla sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Lisätietoa yrityksestämme saat sivuiltamme www.avena.fi.

Etsimme nyt Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan toimipisteeseemme

Myynnin ja hankinnan assistenttia

Tehtävässä työskentelet kotimaan myynnin ja hankinnan tukitehtävissä.

Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja systemaattisesti työskentelevä henkilö, joka haluaa kehittää osaamistaan. Työskentelet luontevasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Kokemus maatalousalalta luetaan eduksesi.

Odotamme sinulta:

  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan / maatalousalan koulutusta
  • Hyviä IT-taitoja sekä erinomaista uusien järjestelmien omaksumiskykyä
  • Kykyä kommunikoida suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvän toiminnan parissa, joka tarjoaa tekijälleen uusia haasteita osaamisen karttuessa. Toimit osana kotimaan kaupan tiimiä. Henkilöstömme on asiantuntevaa, aikaansaavaa ja vastuuntuntoista, ja odotamme myös sinun sopivan joukkoomme.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa hankintapäällikkö Pekka Hyssy ke 4.3.2020 klo 9-10 ja pe 6.3.2020 klo 9-10. puh. 010 402 2560 / pekka.hyssy(at)avena.fi

Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään jo hakuaikana, mutta viimeistään 15.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake