Opinnäytetyöntekijä, Kantvik

Opinnäytetyöntekijä, Kantvik

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja Öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava vilja-, öljy- ja palkokasvi- sekä rehuraaka-ainekauppias sekä kasviöljyjen ja puristeiden valmistaja ja toimittaja. Käymme kauppaa sekä EU:n sisällä että kolmansissa maissa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja toimipisteet palvelevat myös Vaasassa, Porissa, Salossa, Kirkkonummella, Loimaalla, Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Porvoossa. Tytäryhtiömme Avena Kantvik Oy:n kasviöljypuristamo sijaitsee Kirkkonummella. Lisäksi meillä on ulkomailla kuusi tytäryhtiötä eri maissa. Avena on suomalaisen viljelijän kotimainen kumppani, joka tarjoaa viljelijöille ammattitaitoista palvelua kaikissa vilja- ja öljykasvikaupan asioissa. Lue meistä lisää osoitteessa www.avena.fi.

Etsimme nyt Kantvikiin

 
OPINNÄYTETYÖNTEKIJÄÄ,

aiheena sakkojen käsittely rypsin siemenen puristusprosessissa

 
Työssä tutkitaan mahdollisuutta käsitellä puristusprosessissa syntyviä sakkoja nykyisestä poikkeavalla tavalla. Työ koostuu kirjallisuusselvitysosiosta ja kokeellisesta osiosta. Kokeellinen työ suoritetaan Kantvikin kasviöljyjen puristamossa yhteistyössä operatiivisen henkilökunnan kanssa. Erilaiset koeajot yhteistyössä laitetoimittajien kanssa saattavat myös olla mahdollisia.
 
Toivomme, että sinulla olisi opintosuoritukset prosessitekniikan, laitetekniikan ja/tai konetekniikan aineopinnoista – ne antavat hyvät valmiudet työssä suoriutumiselle. Tehtävässä vaaditaan valmiutta suorittaa kokeellista tutkimusta mm. koejärjestelyjen valmistelua ja tuotteen laadullisten mittausten tekemistä. Elintarviketeollisuuden tuntemus on sinulle eduksi. Tehtävässä suoriutumisen kannalta hyödyllisiksi ajattelemme ongelmanratkaisukyvyn, oma-aloitteellisuuden sekä hyvät ryhmätyötaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Silja Kyöstiö, p. 010 402 2330. Tavoitat hänet tavoittaa parhaiten ti 30.7. klo 15-16 ja to 1.8. klo 15-16.
 
Kerrothan hakemuksellasi mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä. Työn aikataulusta voidaan sopia joustavasti yhdessä. Jätä hakemuksesi 11.8.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake