Osa-aikainen linjastotyöntekijä Pudasjärvelle

Osa-aikainen linjastotyöntekijä Pudasjärvelle

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Apetit Ruoka Oy:n pizzat valmistetaan Pudasjärvellä pohjoispohjalaisella tinkimättömällä asenteella ja otteella – puhtaisiin suomalaisiin raaka-aineisiin panostaen.

Haemme nyt Pudasjärvelle määräaikaiseen työsuhteeseen

osa-aikaista linjastotyöntekijää

Tehtäviisi kuuluvat pizzalinjaston eri työtehtävät sisältäen pizzojen täytön valvonnan, koneiden toimivuuden seuraamisen sekä pakkausaihioiden lataamisen ja valmiiden tuotteiden siirtämisen varastoon. Tehtäviisi kuuluu myös linjaston siivoustöitä. Työ on kaksivuorotyötä ja ajoittain fyysisesti raskasta. Sinut perehdytetään työhösi hyvin.

Toivomme sinulta reipasta otetta, halukkuutta oppia uusia työtehtäviä sekä kykyä selvitä muutoksissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Palkkaus on leipomoiden työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä on määräaikainen, kestoltaan keväälle 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Pia Ervasti, p. 050-3532779. Yhteydenotot arkipäivisin kello 9-​15.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 15.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake