Satokausityöntekijöitä Säkylään

Satokausityöntekijöitä Säkylään

​Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

 
Säkylän toimipisteen kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme nyt Säkylään sinua
 

SATOKAUSITYÖNTEKIJÄ

 
Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen elintarviketyöntekijöitä satokausityöntekijöiksi. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan. Ensimmäiset työntekijät aloittavat kesän aikana ja pisimmillään työ voi kestää aina lähelle vuoden vaihdetta.
 
Voit työskennellä yrityksemme vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakastetehtaallamme, vihannespakastetehtaallamme sekä monipuolisissa satokausityötehtävissä.
 
Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3 -vuorotyöhön. Satokausityöntekijänä sinulla tulee olla hygieniapassi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekemisen meininkiä.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin 12.4. klo 10-11 ja 15.4. klo 15-16 p. 050-5472927
 
Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 18.4.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake