Satokausityöntekijöitä Säkylään

Satokausityöntekijöitä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Säkylän toimipisteen kausityöntekijöiden hakuaika on nyt! Haemme Säkylään sinua

Satokausityöntekijä

Haemme elintarviketyöntekijöitä satokausitöihin määräaikaiseen, noin 8 kk:n työsuhteeseen kesäkuusta 2020 alkaen. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan.

Voit työskennellä yrityksemme monipuolisissa satokausityötehtävissä sekä vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaallamme.

Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 5.4.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake