Satokausityöntekijöitä Säkylään

Satokausityöntekijöitä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa.

Säkylän toimipisteen kausityöntekijöiden hakuaika on nyt!

Haemme Säkylään sinua,

Satokausityöntekijä

Haemme elintarviketyöntekijöitä satokausitöihin määräaikaiseen, noin 8 kk:n työsuhteeseen kesäkuusta 2021 alkaen. Työtehtävät ja työssäoloaika vaihtelevat valittavan henkilön ja tehtävän mukaan.

Voit työskennellä yrityksemme monipuolisissa satokausityötehtävissä sekä vaihtelevissa työtehtävissä ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaallamme.

Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivista ja vastuullista otetta työtehtäviin sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin 23.3. ja 24.3. klo 12-13 välisenä aikana. Samin tavoittaa numerosta 050 5472 927.

Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit työskennellä (ajanjakso). Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 11.4.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake