Taloushallinnon harjoittelija Säkylään

Taloushallinnon harjoittelija Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi

TALOUSHALLINNON HARJOITTELIJAA

Tehtävänäsi on hoitaa konserniyhtiöiden ostolaskujen käsittelyä. Pääset osallistumaan myös ostolaskujärjestelmän kehitystehtäviin. Lisäksi tehtävään kuuluu monipuolisesti muita taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Edellytämme sinulta joustavaa ja ratkaisukeskeistä työotetta. Sinulla on kokemusta ostoreskontran hoitamisesta tai opintoja vähintään 2 vuotta/yli 90 op. Tehtävä edellyttää sähköisten taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemuksen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Sinulla on intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Työ alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja päättyy elo-syyskuussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa puhelimitse Anna-Kaisa Tirranen 010 402 4913.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 22.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake