Teknisen osaston kesätyöntekijä

Teknisen osaston kesätyöntekijä

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

Haemme nyt Säkylään sinua,

TEKNISEN OSASTON KESÄTYÖNTEKIJÄ

Sinä vastaat teknisen osaston toimihenkilöiden töistä kesälomien aikana. Pääset työskentelemään niin työnjohtajan (mekaaninen / sähkö ja automaatio), EH-suunnittelijan kuin käytönvalvojankin tehtävissä.

Toivoimme sinulta teknisen alan koulutusta ja työkokemusta sekä innokasta asennetta erilaisiin töihin ja halua kehittää asioita. Arvostamme toimeen tarttuvaa ja reipasta työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Mika Tammi p. 050 414 1926 arkipäivisin kello 16-17.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 28.02.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake