Tuokehityspäällikkö Säkylään

Tuokehityspäällikkö Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 343. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Etsimme nyt Säkylään Sinua, kokenut ja intohimolla ruokaan suhtautuva

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Vastaamaan Apetitin valmistamien pakastetuotteiden tuotekehityksestä. Työssäsi vastaat tuotekehitysohjelman toteutumisesta sekä nimettyjen projektien kehitystyöstä. Teet tiivistä yhteistyötä laite- ja materiaalivalmistajien kanssa sekä sisäisesti kaupallisen organisaation, hankinnan, teknisen henkilöstön, tuotannon ja laadun kanssa. Toimit tuotekehitystiimin esimiehenä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta elintarviketeollisuuden tuotekehitystehtävissä. Omaat kokemusta tuotekehitysprojektien toteutuksesta, reseptiikan kehityksestä ja elintarviketeollisuuden vaatimuksista. Tuotetietojen hallinta (SAP, Synkka), aistinvarainen arviointi ja yhteistyö tuotannon kanssa on sinulle tuttua. Sinulla on myös jonkin verran materiaalien ja pakkausteknologian tuntemusta sekä tunnet alan toimijoita.

Toivomme, että intohimosi on löytää uusia mahdollisuuksia ja työskentelet innovatiivisesti sekä määrätietoisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Nautit, kun saat työskennellä useiden projektien ja sidosryhmien parissa ja haluat omalla positiivisella asenteellasi rakentaa vahvoja suhteita läpi organisaation.

Tarjoamme sinulle monipuoli​sen ja itsenäisen työn Apetitilla. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Tuotekehityspäällikkö kuuluu Apetit Ruoka Oy:n kaupalliseen organisaatioon ja raportoi kaupalliselle johtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Timo Partola, puh. 010 402 2134. Soitathan mieluiten 20.10. klo 13-14 tai 25.10. klo 13-14.

Hae paikkaa 3.11.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake