Tuotannon kehittäjä Säkylään

Tuotannon kehittäjä Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Säkylään

TUOTANNON KEHITTÄJÄÄ

Tulet toimimaan tuotantotoimintojemme asiantuntijana ja yhdistävänä linkkinä eri toimintojemme ja tekijöidemme välillä.  Otat haltuun toimintatapamme sekä laitteistomme eri tuotannollisten työtehtävien osalta ja paneudut ensisijaisesti näiden kehittämiseen. Mittaat ja analysoit tuotannon prosesseja ja suorituskykyä ja hyödynnät kertyvää tietoa toimintojen parantamisessa. Kyseenalaistat vanhoja työtapoja ja esität uusia tehokkaampia työmenetelmiä. Työkenttääsi tulee kuulumaan koko materiaaliketju mm. eritasoisten kehitysprojektien kautta. Havainnoit ja kartoitat henkilöstön koulutustarpeita ja koordinoit koulutuksia yhdessä esimiesten kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK insinööri) ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä teollisessa ympäristössä.

Hallitset kokonaisuuksia ja olet käytännönläheinen henkilö, joka saa kehitysideoita vietyä käytäntöön yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Sinulla on mahdollisesti kokemusta erilaisten projektien läpiviennistä. Myös oma ammatillinen kehittyminen innostaa Sinua ja olet valmis jakamaan osaamistasi koko organisaatioomme. Nostat omia näkemyksiäsi esiin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, mutta samalla yhteistyötä rakentaen. Tehtävässä tarvitset vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tiimityötaitoja.

Vaikka juuri elintarviketeollisuus ei olisikaan Sinulle ennestään tuttu, ymmärrät työturvallisuuden, hygienian sekä vastuullisen toiminnan merkityksen toiminnassa.

Tulet toimimaan osana tuotantotiimiä ja raportoit suoraan tuotanto- ja hankintajohtajalle. Työskentelet kuitenkin myös läheisessä yhteistyössä muiden toimintojemme välillä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän osaavassa ja dynaamisessa tiimissä elintarvikeliiketoiminnan näköalapaikalla. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus kehittää nykypäivän elintarvikkeiden valmistapoja sekä kehittyä omalla asiantuntija-alueellasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotanto- ja hankintajohtaja Ari Kulmala (+358 10 402 2113) 7.10. klo 16-17  ja 13.10. klo 16-17.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.10.2021 mennessä täyttämällä sähköisen hakulomakkeen linkistä.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake