Tuotanto-operaattori Kantvikiin

Tuotanto-operaattori Kantvikiin

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

Etsimme nyt Katvikiin sinua,

TUOTANTO-OPERAATTORI

Sinä vastaat öljypuristamon tuotannon toiminnasta sekä ravintoöljyn valmistuksesta. Tuotanto-operaattorina tehtäviisi kuuluu mm. automatisoitujen prosessien ohjaus ja valvonta. Tehtävä sisältää myös erilaisia käsin tehtäviä työvaiheita, laadun seurantaa sekä mittaustulosten raportointia. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä ammattikoulutusta, kuten prosessihoitajan tutkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Elintarviketeollisuuden tuntemus on sinulle eduksi. Olet työssäsi tarkka, pitkäjänteinen ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa. Olet aikaisemmin käyttänyt jotakin tuotannon automaatiojärjestelmää ja ymmärrät niiden toimintaperiaatteet. Tuotanto-operaattorina osaat ottaa huomioon myös työturvallisuusnäkökulman. Odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kieltä. Työ tehdään pareittain, joten tiimissä työskentely on sinulle tuttua. 

Koulutamme sinut tehtävään, joten meille tärkeintä on aito kiinnostus tehtävää kohtaa, halu oppia uutta, vastuuntuntoisuus sekä halu sitoutua työhön. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Silja Kyöstiö, p. 010 402 2330. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 22.9. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake