Tuotanto-operaattori Kantvikiin

Tuotanto-operaattori Kantvikiin

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa. 

Etsimme nyt Kantvikin öljynpuristamolle 

TUOTANTO-OPERAATTORIA 

Tuotanto-operaattorina tehtäviisi kuuluu mm. automatisoitujen prosessien ohjaus ja valvonta. Tehtävä sisältää myös erilaisia käsin tehtäviä työvaiheita, laadun seurantaa, tulosten raportointia sekä asiakaspalvelua.  

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä ammattikoulutusta, kuten prosessihoitajan tutkintoa. Tehtävässä menestymisessä eduksi on aikaisempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä. Olet työssäsi tarkka, pitkäjänteinen ja pidät työskentelystä koneiden- ja laitteiden parissa. Odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kieltä.  

Tärkein edellytys on silti kiinnostus oppia ja omaksua uutta. Koulutamme sinut tehtävään, joten meille tärkeintä on aito kiinnostus tehtävää kohtaa, vastuuntuntoisuus sekä halu sitoutua työhön.  

Työ on aluksi määräaikainen (kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus) 1.1.2022-31.5.2022, päättymisajankohta tarkentuu vielä sopimusvaiheessa. Tarvetta osaaville työntekijöille on kuitenkin jatkuvasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipeliä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! 

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Silja Kyöstiö, p. 010 402 2330.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 24.10. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake