Työnjohdon harjoittelija Säkylään

Työnjohdon harjoittelija Säkylään

 

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme nyt Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi

TYÖNJOHDON HARJOITTELIJAA

Tehtävänäsi on toimia tuotannon työnjohtajien kesälomasijaisena. Toimit vastuualueesi työntekijöiden esimiehenä ja vastaat tuotantosuunnitelmien tehokkaasta läpiviennistä omassa vuorossasi / vastuualueellasi. Vastaat omassa vuorossasi tuote- ja työturvallisuudesta. Raportoit tehtävässä valmistuspäällikölle.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Sinulla on joustava ja ratkaisukeskeinen työote sekä intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Työ alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin, puh. 050 547 2927. Soittoaika arkisin klo 13.00-14.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 15.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake