Työnjohdon harjoittelija Säkylään

Työnjohdon harjoittelija Säkylään

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun kasvamaan ruoka-alan asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt Apetit Ruoka Oy:lle Säkylään määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi

työnjohdon harjoittelijaa

Tehtävänäsi on toimia tuotannon työnjohtajien kesälomasijaisena. Toimit vastuualueesi työntekijöiden esimiehenä ja vastaat tuotantosuunnitelmien tehokkaasta läpiviennistä omassa vuorossasi / vastuualueellasi. Vastaat omassa vuorossasi tuote- ja työturvallisuudesta. Raportoit tehtävässä valmistuspäällikölle.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Sinulla on joustava ja ratkaisukeskeinen työote sekä intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.

Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Työ alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Maria Nurminen, puh. 050 520 6253. Soittoaika arkisin klo 07.00-15.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 8.3.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake