Valmistuspäällikkö Pudasjärvelle

Valmistuspäällikkö Pudasjärvelle

Juureen leivottua pizzaa, juuri uudistetussa pizzatehtaassa!

Haemme pizzatehtaallemme Valmistuspäällikköä herkullisten tuotteidemme tuotannon johtoon!

Tässä ainutlaatuisessa tehtävässä pääset kehittämään prosessejamme yhdessä muun henkilöstön kanssa sekä johdat pizzatehtaan toimintaa. Me Apetitilla panostamme työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioihin ja näitä pääset omassa tehtävässäsikin edistämään. Valmistuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti myös paikallisista henkilöstöhallinnon asioista. Tärkeänä arvona on yhdessä tekeminen ja työssä viihtyminen, ja näistä kertookin Apetitin työntekijöiden pitkät työurat.

Pudasjärven pizzatehtaallamme on juuri tehty suuri uudistus, jossa tuotantotekniikka modernisoitiin suurelta osin. Investointi on merkittävä, sillä uskomme vankasti herkullisiin tuotteisiimme kasvavassa pakastepizzamarkkinassa. Valmistuspäällikkönä pääset työskentelemään tehtaassa uusitulla valmistuslinjalla yhdessä kokeneen ja osaavan henkilöstön kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme erityisesti kokemusta tuotantoprosesseista ja niiden johtamisesta elintarvikealalta. Valmistuspäällikkönä pääset innostavalla ja kannustavalla otteella toteuttamaan esihenkilöosaamistasi ja kehittämään tuotantoa ratkaisukeskeisesti. Järjestelmällisyys ja aikaansaavuus auttavat sinua onnistumaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa pääset mukaan mielenkiintoiseen pizzamaailman kehitysprosessiin. Apetitin innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomena on tukenasi. Kiinnostavan työympäristön lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen herkulliseen ja aitoon juureen leivottuun pizzaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Petri Heikkinen p. 040 752 9776.

Jätähän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 31.5.2023 mennessä. Mutta muistathan olla ripeä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Hae paikkaa

Avaa hakulomake