Valmistuspäällikkö Pudasjärvelle

Valmistuspäällikkö Pudasjärvelle

Haemme pizzatehtaallemme Pudasjärvelle vakituiseen työsuhteeseen

VALMISTUSPÄÄLLIKKÖÄ

Valmistuspäällikkönä vastaat Apetitin Pudasjärven pizzatehtaan tuotannosta. Tehtävässä kehität prosessejamme yhdessä muun henkilöstön kanssa sekä johdat pizzatehtaan toimintaa. Me Apetitilla panostamme työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioihin ja näitä pääset omassa tehtävässäsikin edistämään. Valmistuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti myös paikallisista henkilöstöhallinnon asioista. Arvostamme työtyytyväisyyden korkealle ja mittaamme sitä vuosittain.

Pizzatehtaalla on parhaillaan käynnissä suuri uudistus, jossa tuotantotekniikka modernisoidaan suurelta osin. Investointi on merkittävä, sillä uskomme vankasti herkullisiin tuotteisiimme kasvavassa pakastepizzamarkkinassa. Valmistuspäällikkönä pääset käynnistämään tehdasta uusitulla valmistuslinjalla yhdessä kokeneen ja osaavan henkilöstön kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme erityisesti kokemusta tuotantoprosesseista ja niiden johtamisesta elintarvikealalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta esimiestyöstä sekä raikasta kehitysotetta. Olet aikaansaava ja järjestelmällinen. Kehität tuotantoa ratkaisukeskeisesti ja kannustaen sekä ylläpidät hyvinvoivaa työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa pääset mukaan mielenkiintoiseen pizzamaailman kehitysprosessiin. Apetitin innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea on tukenasi. Kiinnostavan työympäristön lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat henkilöstöedut. 

Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Ari Kulmala p. 010 402 2113.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 29.5.2022 mennessä.

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake