Valmistuspäällikkö, Pudasjärvi

Valmistuspäällikkö, Pudasjärvi

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.​

 

Haemme nyt Pudasjärvelle ​

VALMISTUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Vastaamaan Apetitin Pudasjärven pitsatehtaan tuotannosta. Tehtävässä kehität tuotantoprosessejamme sekä johdat toimintaamme niin, että asetetut työturvallisuus-, määrä-, laatu-, ympäristö- ja kustannustavoitteet saavutetaan. Tuotantoprosessien johtamisen lisäksi tehtävään sisältyy muun muassa paikallisten työsuhdeasioiden hoito, henkilöstön rekrytointi ja koulutus.

Edellytämme sinulta alan teknistä koulutusta sekä vahvaa kokemusta tuotantoprosesseista. Elintarvikealan tuntemus on sinulle eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta esimiestyöstä, työsuhdeasioiden tuntemusta ja raikasta kehitysotetta. Olet aikaansaava ja järjestelmällinen ja haluat ratkaisukeskeisen työotteesi avulla kehittää tuotantoprosesseja ja rakentaa hyvinvoivaa työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa pakastetuoteryhmän johtaja Markku Iivonen ti 19.3. kello 15-16 ja ti 26.3. kello 9-10 p. 010 402 2143.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemukses​i ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.3.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake