Viestinnän trainee

Viestinnän trainee

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetit-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 313 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

Haemme Apetitin viestintä- ja vastuullisuustiimiin Helsinkiin

VIESTINNÄN TRAINEETA

vuoden määräaikaiseen tehtävään. Viestinnän traineena osallistut sisältöjen suunnitteluun ja toteuttamiseen Apetitin eri viestintäkanaviin (mm. tiedotteet, verkkosivut, some, intranet) sekä kanavien ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Myös vastuullisuuteen liittyvät toimenpiteet ja niistä viestiminen ovat keskeinen osa työnkuvaasi. Tehtävän sisältö muodostuu osittain myös osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella.

Olet työssäsi tarkka, luova ja aikaansaava, hallitset digitaalisen viestinnän kanavat ja sisällöt sekä ymmärrät viestinnän moninaiset kohdeyleisöt. Lisäksi olet kiinnostunut vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on myös oikea asenne ja halu kehittyä. Olet parhaillaan viimeistelemässä tehtävään soveltuvaa tutkintoasi yliopistosta tai olet juuri valmistunut. Sinulle on kertynyt myös jo hieman alan työkokemusta.

Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi monipuolisissa viestinnän ja vastuullisuuden tehtävissä tiiviissä yhteistyössä konsernin eri toimintojen kanssa. Tarjoamme ammattitaitoisen, innostavan ja merkityksellisen työympäristön ainutlaatuisen ja vastuullisen ruoan arvoketjun ympärillä.

Hae paikkaa 17.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä 12.3.2020 klo 9-11 antaa viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Sanna Väisänen puh. 010 402 4041.

Hae paikkaa

Avaa hakulomake