Resepti

Aasialainen keitto

Ainekset

1 kg Kaalisuikaleita
0,3 kg Purjorenkaita, tuore
0,05 kg Chilejä, punainen, tuore
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,03 kg Inkivääriä, tuore, pieninä kuutioina
0,4 kg Siitakesieniä
0,05 l Riisiviinietikkaa
0,07 l Soijakastiketta
0,05 kg Hunajaa, juokseva
4 l Kasvislientä
0,03 kg Merisuolaa
0,4 kg Apetit Vihreitä papuja paloina, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Kuullota kasvikset öljyssä noin 8 minuuttia. Yhdistä loput ainekset ja lisää kasvisten joukkoon. Kiehauta. Lisää lopuksi pavut ja kypsennä 2 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoile.
Aasialainen keitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske