Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. 

Osake

...
Toimitusjohtaja Esa Mäki: positiivinen tuloskehitys jatkui Q3/2020

”Apetit-konsernin positiivinen tuloskehitys jatkui kolmannella neljänneksellä: kaikki liiketoiminnot paransivat kannattavuuttaan vertailukauteen nähden.”

Lue lisää
...
Apetit sijoituskohteena

Apetitin erottava vahvuus on kasvipohjaisen ruokaketjun hallinta ulottuen kotimaisen alkutuotannon ohjaamisesta ja kehittämisestä huippulaadukkaiden, asiakaskysyntään vastaavien lopputuotteiden kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin.

Lue lisää
...
Webcast - puolivuosikatsaus

Webcastissa Apetitin toimitusjohtaja Esa Mäki käsittelee yhtiön tulosta ja näkymiä kaudelta H1/2020. 

Katso webcast
...
Apetit kehittää uusia rypsipohjaisia ainesosia - EFSA:lta uuselintarvikelupaa puoltava lausunto

Apetit-konserniin kuuluva Avena Nordic Grain Oy on saanut uuselintarvikeluvan myöntämistä puoltavan lausunnon uudelle tuoteinnovaatiolleen Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaiselta (EFSA).

Lue lisää
...
Sijoittajayhteydet
Yhteystiedot
...
Yritysvastuu Apetitilla

Apetitin vastuullisuusohjelma on osa yhtiön strategiaa ja vastuullisuus osa päivittäistä toimintaa. Vastuullisuus kulkee Apetitilla läpi koko arvoketjun pellolta pöytään. 

Lue lisää