Apetit on suomalainen ruokatalo, jonka toiminnan vahva perusta on kotimaisessa alkutuotannossa. Meillä on pitkä historia, mutta katseemme suuntautuu vahvasti ruoan tulevaisuuteen: olemme kasvipohjaisten ja kestävien ruokaratkaisujen edelläkävijä.
Apetit-brändi on kaikille suomalaisille tuttu pakastealtaan kotimainen vaihtoehto. Monet tuotteistamme, kuten neliskanttisesta kartonkipakkauksestaan tunnistettava pinaattikeitto ja herne-maissi-paprikasekoitus, ovat klassikoita jo itsessään.
Nyt Apetitilla tehdään tulevaisuuden klassikoita. Kuluttajien suosimien Kasvisjauhis-kasviproteiinituotteiden lisäksi kehitämme parhaillaan rypsipohjaista kasviproteiinivaihtoehtoa. Viime vuosina olemme myös ottaneet harppauksia kotimaisen luonnonkalan käytössä tuomalla kuluttajille lähestyttävät lähikalatuotteet markettien valikoimiin.
Pellon ja kaupan välissä piilee ruokiemme salainen ainesosa – ihmiset, työt ja taidot, jotka maustavat arkemme. Tämä jos jokin on työ, jota on etuoikeus tehdä: ilman elintarvikealan töitä emme saisi syödäksemme laadukasta ja maukasta ruokaa ja juomaa.
Ruoka-alalla on mahdollisuuksia moneen makuun. Ennen kuin pakasteherne, järvikalapuikko tai rypsi-rapsiöljypullo on kaupan hyllyssä, tarvitaan monia työvaiheita ja ihmisten erilaista osaamista.
Onko sinussa ainesta alalle?
Hae meille töihin tai jätä avoin hakemus alta. Käsittelemme avoimia hakemuksia jatkuvasti. Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevilla linkeillä tuotantopaikkakuntakohtaisesti. Kaikki avoimet toimihenkilötehtävämme sekä trainee-tehtävät ilmoitetaan aina LinkedInissä. Seuraathan meitä näissä kanavissa ja pysyt kartalla avoimista paikoistamme. Jos et löytänyt sopivaa tehtävää, voit liittyä myös osaajayhteisöömme, jonka kautta tiedotamme profiiliisi sopivista uramahdollisuuksista. Täytä tietosi oheisen linkin kautta.
Liity Apetitin osaajayhteisöön
Lue alta myös apetitlaisten uratarinoita.