Laatu

Tuotteiden laatu ja tuoteturvallisuus ovat avainasemassa elintarviketeollisuudessa. Elintarviketurvallisuus edellyttää koko ruokaketjussa työskentelevien ihmisten ammattitaitoa ja vastuullisuutta sekä tuotannon riskien tuntemista ja hallintaa.

Apetitin kasvis- ja ruokapakasteiden sekä rypsiöljyjen tuotantoketjua valvotaan tarkasti pellolta pöytään. Apetit-konsernin tuotantolaitoksissa Säkylässä, Kantvikissa ja Pudasjärvellä on GFSI-järjestelmän mukaiset tuoteturvallisuussertifikaatit: Säkylässä BRC sekä Kantvikissa ja Pudasjärvellä FSSC 22 000 -standardin mukaiset elintarviketurvallisuusjärjestelmät. Säkylän tehtaalle on tehty lisäksi laaja SMETA-audiointi, joka on luotu eettisen kaupankäynnin tueksi. Säkylän ja Kantvikin tehtailla on myös omat laboratorionsa tuoteturvallisuuden varmistamiseksi.

Myös pakkausmerkinnät ja niiden oikeellisuus ovat oleellinen osa tuoteturvallisuutta. Tuotteiden raaka-aineet ja niiden allergeenit tulevat selkeästi esille pakkausmerkinnöistä kuluttajatietoasetuksen mukaisesti.

 

Sertifikaatit

Apetit Ruoka
BRC
FSSC22000 (pakastepizzat)
ISO9001
ISO14001
FSA
MSC
Luomuhyväksyntä (Säkylä)

Apetit Kantvik Oy
FSSC22000
ISO22000
ISO9001
ISO17025 (Salmonellan omavalvonta)
Halal
Kosher