Apetit-kummijoukkueet

Apetit-kummijoukkueet toimivat lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin puolesta

Tukeakseen lasten ja nuorten hyvinvointia ja liikuntaa, Apetit valitsee kummijoukkueita joka toinen vuosi kaksivuotiseen tukiohjelmaansa. Kummijoukkuevalinnoissa painotetaan seuran tai joukkueen paikallisesti merkittävää työtä, joka luo mahdollisuuksia yhdenvertaiselle lasten ja nuorten liikkumiselle. Apetitin kummijoukkueet valitaan yhtiön tuotantopaikkakuntien, Säkylän, Kirkkonummen ja Pudasjärven läheisyydestä.

Kummijoukkuetoiminnan lisäksi Apetit tukee vuosittain lahjoituksin ja tuki-ilmoituksin arvomaailmansa mukaisia yleishyödyllisiä, vastuullisia ja sosiaalisesti vaikuttavia kohteita.

Mitä Apetit-kummijoukkueelta vaaditaan?

Apetit-kummijoukkue on paikkakunnallaan ansiokasta juniorityötä tekevä seura tai joukkue, joka luo mahdollisuuksia yhdenvertaiselle lasten ja nuorten liikkumiselle.

Kummijoukkueeksi hakevalla seuralla on selkeät periaatteet kiusaamisen ja syrjimisen estämiseksi: jokaisen tulee kokea olevansa tervetullut seuran toimintaan ja kaikki halukkaat saavat harrastaa ja liikkua omalla tavallaan.

Apetitin kummijoukkueilleen myöntämän tuen täytyy suoraan edesauttaa seuran toimintaa sekä lasten ja nuorten liikkumista. Mahdollisia tuen käyttämiskohteita ovat esimerkiksi varustehankinnat ja turnausmatkat tai esimerkiksi vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksen tukeminen.

Kummijoukkueelle myönnetyn tuen kohdennus tulee todentaa Apetitille selkeästi. Kummijoukkueeksi hakeva seura tai joukkue sitoutuu viestinnälliseen yhteistyöhön Apetitin kanssa tuettavan kauden ajaksi.

Apetit-kummijoukkueet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Haku vuosille 2024–2026 päättyi 14.1.2024.

Apetit kummijoukkueet vuonna 2024