Pakastepizzaa pohjoisimmasta pizzatehtaasta Pudasjärveltä!

Apetitin pakastepizzat uudistuivat täysin – pohjoinen kansa saa suosikkipizzansa maailman pohjoisimmalta pizzatehtaalta

Mitä saadaan, kun yhdistetään juureen leivottu ja kiviuunissa paistettu italiainen pizzapohja sekä läheltä tulevat raaka-aineet? Apetitin uudet Superior-pakastepizzat, jotka paistetaan maailman pohjoisimmassa pizzatehtaassa Pudasjärvellä. Siellä tunnetaan suomalaisten suosikkipizzamaut, myös vegaaniset.

Apetitin pizzauudistuksen pohjana – ihan kirjaimellisesti – on uusi juureen leivottu taikina. Juuri antaa taikinalle täyteläisen ja syvän maun. Kun pizza vielä paistetaan Pudasjärven pizzatehtaan kiviuunin uusilla italialaisilla pizzakivillä, saadaan pohjaltaan täydellisen rapsakka, mutta silti ilmava pizza.

Taiten tehty ja paistettu pohja ansaitsee päällensä laadukkaimmat täytteet. Ne tulevat mahdollisimman tuoreena ja läheltä.

Viisi suomalaisten suosikkipizzaa

Suomalaisten mieltymykset on otettu huomioon uusien pizzojen suunnittelussa ja raaka-aineiden valinnassa. Superior-pakastepizzaperheeseen kuuluu viisi jäsentä, joista kolme on lihaisia ja kaksi vegaanisia.

  • Superior Americana sisältää tomaattikastiketta, aitoa Aura® -sinihomejuustoa ja korkealaatuista kotimaista kinkkua sekä ananasta.
  • Superior Triple Meat on saanut herkullisen tomaattikastikkeensa päälle kotimaista kinkkua, kebab-lihaa ja maukasta pepperonia.
  • Superior Opera Special, suomalaisten suosikki, saa makunsa kinkusta sekä vastuullisesti pyydetystä, MSC sertifioidusta tonnikalasta sekä pepperonista.
  • Vegaanisessa Superior Vöner® pizzassa on tomaattikastikkeen päällä Vöner® lastuja, grillattua paprikaa, punasipulia ja pizzaraastetta.
  • Vegaanisessa Superior Kasvisjauhiksessa maistuu tomaattikastike, Apetitin oma Kasvisjauhis, pesto ja pizzaraaste.

​Tutustu Apetitin pizzauutuuksiin

Superior Americana  Superior Kasvisjauhis Superior Triple Meat
Superior Opera Special Superior Vöner  

 

Del Lago di Pudas on maailman pohjoisimman pizzatehtaan koti

Apetitin pakastepizzat valmistetaan maailman pohjoisimmassa pakastepizzatehtaassa del Lago di Pudaksella – tai Pudasjärvellä, kuten suomalaiseen suuhun paremmin sopii.

Vuonna 1974 aloittanut, aluksi rieskaan ja leipäjuustoon keskittynyt kotileipomo valmisti ensimmäiset pakastepizzansa jo reilu 30 vuotta sitten. Osa Apetitia pizzatehdas on ollut vuodesta 1998 asti.

Pudasjärven pakastepizzatehdas koki täyden uudistuksen kesällä 2022. Merkittävän investoinnin myötä tehtaalle tuli muun muassa uusi pizzanpaistolinjasto ja italialaiset pizzakivet. Apetitin Pudasjärven tehtaalla käytetään vain uusiutuvaa energiaa, sillä pizzoja valmistetaan tuulisähköä käyttäen.

Pienennä ilmastovaikutustasi – syö koko pizza!

Teimme pizzan, joka on niin hyvää, että sen syö mielellään kokonaan – myös reunatkin. Kun pizzan syö viimeistä murua myöten, ruokahävikki pienenee. Siitä kiittää ilmasto, planeetta ja koko pizzoja rakastava ihmiskunta. Reunalaskurillamme voit testata, millainen pizzansyöjä olet. Reunalaskuri tuottaa karkean arvion hävikiksi päätyvien reunojen ilmastovaikutuksista osana koko tuotteen hiilijalanjälkeä. 

Tutustu Apetitin pizzareunalaskuriin