Apetit on kasvipohjaisiin tuotteisiin keskittyvä suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Päätuoteryhmiämme ovat kasvis- ja ruokapakasteet, kasviöljyt sekä rypsipuristeet. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Kestäviä ruokavalintoja

Kulutustottumuksemme ja -valintamme ovat merkittävässä roolissa kestävän kehityksen edistämiseksi. Ruoka on välttämättömyys, joka kuuluu arkeen ja juhlaan. Kestävillä ruokavalinnoilla voimme olla osaltamme vaikuttamassa siihen kehitykseen, jossa maapallon rajallisia luonnonvaroja käytetään kestävästi ilmaston, ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta.

Sen vuoksi haluamme edistää kestäviä ruokavalintoja: tarjoamme kestävästi kasvatettuja ja valmistettuja elintarvikkeita ja raaka-aineita sekä kehitämme arvoketjua, jossa ihmiset ja ympäristö voivat hyvin.

Apetit rakentaa toimintansa kotimaisuuden, kestävien ruokaratkaisujen ja raaka-aineiden sekä vastuullisten toimintatapojen ympärille. Vastuullisuus kattaa toimintamme koko arvoketjun ympäristön hyvinvoinnista ihmisten hyvinvointiin. Sitä tarkoittaa myös missiomme: Kaikille hyvä ruoka. Läheltä.

 

Kestävää ruokaa tekemässä

Olemme sitoutuneet vahvasti kotimaiseen alkutuotantoon. Kehitämme kestäviä viljelymenetelmiä yhteistyössä sopimusviljelijöidemme kanssa taataksemme laadukkaiden kotimaisten kasvisten ja muiden kasvipohjaisten raaka-aineiden saannin myös tulevaisuudessa.

Uskomme, että monimuotoinen ympäristö, hyvinvoiva maaperä ja siitä huolehtiva viljelijä ovat parhaita kumppaneitamme ruoantuotannossa. Haluamme myös kaikella toiminnallamme varmistaa, että kestävät toimintatavat ja eettiset periaatteemme toteutuvat läpi arvoketjun. Haluamme olla vastuullinen työnantaja ja luotettava kumppani kaikille sidosryhmillemme.

Kiinnostaako ura Apetitilla?

Kaikki tuotantolaitoksemme ja koko henkilöstömme sijaitsee Suomessa. Apetitin tavoitteena on, että jokainen apetitlainen tuntee työnsä tavoitteet sekä kokee voivansa hyödyntää vahvuuksiaan ja osaamistaan omassa työssään. Meille on tärkeää, että apetitlaiset voivat tehdä palkitsevaa ja itselleen merkityksellistä työtä kannustavassa ja innostavassa työilmapiirissä

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja kurkista, millaista apetitlaisten arki on!

 

Tutustu tuotantolaitoksiimme