Tule meille töihin

Tulevaisuuden kestävää ruokaa tekemässä 

Apetit on suomalainen ruokatalo, jonka toiminnan vahva perusta on kotimaisessa alkutuotannossa. Meillä on pitkä historia, mutta katseemme suuntautuu vahvasti ruoan tulevaisuuteen: olemme kasvipohjaisten ja kestävien ruokaratkaisujen edelläkävijä.  

Apetit-brändi on kaikille suomalaisille tuttu pakastealtaan kotimainen vaihtoehto. Monet tuotteistamme, kuten neliskanttisesta kartonkipakkauksestaan tunnistettava pinaattikeitto ja herne-maissi-paprikasekoitus, ovat klassikoita jo itsessään.  

Nyt Apetitilla tehdään tulevaisuuden klassikoita. Kuluttajien suosimien Kasvisjauhis-kasviproteiinituotteiden lisäksi kehitämme parhaillaan rypsipohjaista kasviproteiinivaihtoehtoa. Viime vuosina olemme myös ottaneet harppauksia kotimaisen luonnonkalan käytössä tuomalla kuluttajille lähestyttävät lähikalatuotteet markettien valikoimiin. 

Tutustu Apetitin Säkylän tehtaaseen alla näkyvältä videolta tai täältä. Video on osa Satakunta syytä rakastua ruokaan -dokumenttia, johon pääset tutustumaan kokonaisuudessaan täältä.

Hae meille töihin tai jätä avoin hakemus alta. Lue alta myös apetitlaisten uratarinoita.

Etsimme

Lue lisää urasta Apetitilla

Oppipoikamallilla operaattoriksi - kasviöljypuristamon amma...

Operaattorit huolehtivat siitä, että Apetitin Kirkkonummen Kantvikissa si...

Investointi uuteen pizzalinjastoon muutti taikinantekijän t...

Tanja kehuu uusien pakastepizzojen pohjaa Tanja Poijula työskentelee Apet...

Kannustuksella päästään isoihin työturvallisuustavoitte...

Kunnossapitomies Jari Pohjolainen on työskennellyt Apetitin Pudasjärven p...

Laborantista laatupäälliköksi - kiinnostus luontoon ja ym...

Apetit Kantvik Oy:n laatupäällikön Arja Ojarannan työpäivät ovat hyvi...

Työnjohtaja ohjaa Apetitin kestävien herkkujen valmistusta

Pekka Pesonen työskentelee Apetitin ruokapakastetehtaan päällystysosasto...

Kesätöissä Apetitilla

Apetit on aikaisempien vuosien tapaan mukana Oikotien luotsaamassa Vastuu...

”Pakkauksen pitää soveltua tuotannosta kuluttajalle ja k...

”Pakkauksen tärkein tehtävä on suojata elintarvike sen koko matkalla l...

Tutkimusagronomi upottaa kätensä sekä multaan että tutki...

Tuukka Huhdanmäki työskentelee tutkimusagronomina Apetitilla. Hänen työ...

Tällaista on työskennellä ruokapakastetehtaalla

Artikkeli on julkaistu alunperin Satakunta syytä rakastua ruokaan -sivusto...

Matti Raunio on pitänyt Säkylän tehdasta kunnossa 45 vuod...

Säkyläläinen Matti Raunio voi sanoa tuntevansa Apetitin vihannes- ja ruo...

Kasvisruokamestari Teemu Hursti

Jos on lapsena käyttänyt viikkorahat karkin sijasta kurkkuun ja kukkakaal...