Resepti

Aurajuustoinen Quorn-pinaattipasta

Ainekset

0,375 kg Cashewpähkinä
1,875 kg Quorn kuutio
0,425 kg Purjo rengas
0,625 kg Kerma kuohu laktoositon
1,25 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,007 kg Suolaa
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,002 kg Valkopippuria
1,25 kg Penne pastaa (Torino)
0,65 kg Sinihomejuusto

Valmistusohjeet

  1. Paahda rouhitut cashewpähkinät uunissa 140 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
  2. Paista quornkuutioita, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin pintaan. Lisää purjoviipaleet ja freesaa. Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Lisää kerma quornin joukkoon ja laita pastat kiehumaan. Laita kerman joukkoon pinaatti ja mausteet, anna hautua
Aurajuustoinen Quorn-pinaattipasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske