Resepti
Ainekset
0,375 | kg | Cashewpähkinä |
1,875 | kg | Quorn kuutio |
0,425 | kg | Purjo rengas |
0,625 | kg | Kerma kuohu laktoositon |
1,25 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,007 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,002 | kg | Valkopippuria |
1,25 | kg | Penne pastaa (Torino) |
0,65 | kg | Sinihomejuusto |
Valmistusohjeet
- Paahda rouhitut cashewpähkinät uunissa 140 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
- Paista quornkuutioita, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin pintaan. Lisää purjoviipaleet ja freesaa. Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Lisää kerma quornin joukkoon ja laita pastat kiehumaan. Laita kerman joukkoon pinaatti ja mausteet, anna hautua
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |