Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,03 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 3 | kg | Vettä |
| 1,6 | kg | Broilerisuikaleita, hunajamarinoitu |
| 0,06 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
| 0,06 | kg | Kanaliemijauhe |
| 0,3 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
| 0,3 | kg | Pizzakastike |
| 0,04 | kg | Sitruunamehu |
| 0,003 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,015 | kg | Valkosipulia |
| 0,3 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
| 0,7 | kg | Cappelli pastaa (Torino) |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli padassa, lisää vesi. Kun vesi kiehuu, lisää broilerisuikaleet, purjo, kanaliemijauhe, kastiketiiviste, pizzakastike ja mausteet. Hauduta kastiketta n. 10 minuuttia.
- Mittaa makaroni raakana voideltuun GN-vuokaan. Lisää juustoraaste kastikkeen joukkoon. Kaada kastike kuumana vuokaan pastan päälle. Kastiketta tulisi olla n. 5,3 kg/0,700 kg pastaa. Sekoita hyvin. Yhdistelmäpaista 150 °C noin 20-25 minuuttia. Ota paistos uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti