Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,03 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
3 | l | Vettä |
1,6 | kg | Broilerisuikaleita, hunajamarinoitu |
0,06 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,06 | kg | Kanaliemijauhetta |
0,3 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,3 | kg | Pizzakastiketta |
0,04 | l | Sitruunamehua |
0,003 | kg | Pippurisekoitusta |
0,015 | kg | Valkosipulia |
0,3 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
0,7 | kg | Cappelli pastaa (Torino) |
Valmistusohjeet
-
Freesaa sipuli padassa, lisää vesi. Kun vesi kiehuu, lisää broilerisuikaleet, purjo, kanaliemijauhe, kastiketiiviste, pizzakastike ja mausteet. Hauduta kastiketta n. 10 minuuttia.
- Mittaa makaroni raakana voideltuun GN-vuokaan. Lisää juustoraaste kastikkeen joukkoon. Kaada kastike kuumana vuokaan pastan päälle. Kastiketta tulisi olla n. 5,3 kg/0,700 kg pastaa. Sekoita hyvin. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 20-25 minuuttia. Ota pais tos uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa. Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |