Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/2-150 mm | ||
4 | kg | Vettä |
0,1 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
1,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
1,5 | kg | Apetit Wok Lehtikaali-kasvis, pakaste |
1 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
0,01 | kg | Curry |
0,5 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
Valmistusohjeet
- Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta.
- Lisää peruna-sipulisekoitus sekä lehtikaaliwok. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia.
- Lisää jauheliha, curry ja ruokakerma. Kiehauta ja hauduta vielä noin 10 minuuttia, kunnes keiton lämpötila on vähintään 75-80 °C.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |