Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/2-150 mm | ||
| 4 | kg | Vettä |
| 0,1 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
| 1,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
| 1,5 | kg | Apetit Wok Lehtikaali-kasvis, pakaste |
| 1 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
| 0,01 | kg | Curry |
| 0,5 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
Valmistusohjeet
- Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta.
- Lisää peruna-sipulisekoitus sekä lehtikaaliwok. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia.
- Lisää jauheliha, curry ja ruokakerma. Kiehauta ja hauduta vielä noin 10 minuuttia, kunnes keiton lämpötila on vähintään 75-80 °C.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti