Resepti

Broileri-currykeitto

Ainekset

Vuokia GN 1/2-150 mm
4 kg Vettä
0,1 kg Kanaliemijauhe vähäsuolainen
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Wok Lehtikaali-kasvis, pakaste
1 kg Broilerin jauhelihaa, kypsä
0,01 kg Curry
0,5 kg Ruokakerma 15 % laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta.
  2. Lisää peruna-sipulisekoitus sekä lehtikaaliwok. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia.
  3. Lisää jauheliha, curry ja ruokakerma. Kiehauta ja hauduta vielä noin 10 minuuttia, kunnes keiton lämpötila on vähintään 75-80 °C.
Broileri-currykeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske