Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 2 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
| 0,2 | kg | Maito kevyt |
| Täyte | ||
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1,5 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
| 0,6 | kg | Tomaattimurskaa |
| 0,7 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
| 0,015 | kg | Suolaa |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,004 | kg | Timjami |
Valmistusohjeet
- Sekoita sulatetun perunasoseen joukkoon maito.
- Täyte: Kuumenna öljy padassa ja freesaa kasviksia hetki. Lisää tomaattimurska, jauheliha ja mausteet. Kuumenna ja keitä noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
- Kokoamisohje: Kokoa täyte pohjalle ja lisää päälle muusi, tasoita pinta. Kypsennä uunissa 150 °C, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti