Resepti
Ainekset
0,15 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
2,5 | kg | Kaalisuikale |
0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Porkkanasuikaleita, pakaste |
0,3 | kg | Bulgur |
0,07 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,003 | kg | Laakerinlehti |
0,002 | kg | Timjami |
0,005 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,003 | kg | Sokeria |
0,012 | kg | Suolaa |
2,3 | kg | Vettä |
0,02 | kg | Kasvisliemijauhe |
Valmistusohjeet
- Annostele kaalisuikaleet, sipuli, porkkanat ja bulgur voideltuun 1/1 100 mm GN-vuokaan. Sekoita. Freesaa mausteet öljyssä ja lisää vesi ja kasvisliemi. Kaada mausteliemi vuokaan. Sekoita kevyesti. Kypsennä 170 asteessa noin 90 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |