Resepti

Bulgur-kaalilaatikko

Ainekset

0,15 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2,5 kg Kaalisuikale
0,6 kg Apetit Kotimaisia Porkkanasuikaleita, pakaste
0,3 kg Bulgur
0,07 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,003 kg Laakerinlehti
0,002 kg Timjami
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,003 kg Sokeria
0,012 kg Suolaa
2,3 kg Vettä
0,02 kg Kasvisliemijauhe

Valmistusohjeet

  1. Annostele kaalisuikaleet, sipuli, porkkanat ja bulgur voideltuun 1/1 100 mm GN-vuokaan. Sekoita. Freesaa mausteet öljyssä ja lisää vesi ja kasvisliemi. Kaada mausteliemi vuokaan. Sekoita kevyesti. Kypsennä 170 asteessa noin 90 minuuttia.
Bulgur-kaalilaatikko
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske