Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,8 | kg | Täysjyväpenne pastaa (Torino) |
| 0,6 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,8 | kg | Vegyu Eggie suikaleita |
| 0,002 | kg | Oregano kuivattu |
| 1,5 | kg | Vettä |
| 1,5 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
| 0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,024 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,012 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Laita GN-vuokaan raaka pasta, kasvissekoitus, sipulikuutiot, Eggie suikaleet sekä oregano. Sekoita ja anna mausteiden imeytyä hetki. Sekoita nesteet ja loput mausteet, kaada vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa (kosteus 50%) noin 30 min
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti