Resepti

Eggie-pastavuoka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,8 kg Täysjyväpenne pastaa (Torino)
0,6 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,8 kg Vegyu Eggie suikaleita
0,002 kg Oreganoa, kuivattu
1,5 l Vettä
1,5 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,024 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,012 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita GN-vuokaan raaka pasta, kasvissekoitus, sipulikuutiot, Eggie suikaleet sekä oregano. Sekoita ja anna mausteiden imeytyä hetki. Sekoita nesteet ja loput mausteet, kaada vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa (kosteus 50%) noin 30 minuutti a. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Eggie-pastavuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske