Resepti

Eggie-pastavuoka

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,8 kg Täysjyväpenne pastaa (Torino)
0,6 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,8 kg Vegyu Eggie suikaleita
0,002 kg Oregano kuivattu
1,5 kg Vettä
1,5 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,024 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,012 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita GN-vuokaan raaka pasta, kasvissekoitus, sipulikuutiot, Eggie suikaleet sekä oregano. Sekoita ja anna mausteiden imeytyä hetki. Sekoita nesteet ja loput mausteet, kaada vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa (kosteus 50%) noin 30 min
Eggie-pastavuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske