Resepti

Farmarin paahdettu juuressosekeitto

Ainekset

0,5 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2,5 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita
0,05 kg Valkosipulia
0,07 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
5 kg Kasvislientä
0,6 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,5 kg Kaurakerma
0,06 kg Sitruunamehu
0,02 kg Suolaa
0,01 kg Mustapippuria, rouhe
0,2 kg Pinjansiemen

Valmistusohjeet

  1. Laita Juureskuutiot, sipulikuutiot sekä valkosipuli kahteen voideltuun GN 1/1 65 mm vuokaan. Lisää öljy ja sekoita. Paahda uunissa 190 °C noin 15-20 minuuttia. Sekoita paahdon puolessa välissä.
  2. Sekoita kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaisesti padassa. Kuumenna liemi. Lisää kasvikset ja Perunamuusipelletit liemeen ja keitä vielä noin 5-10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  3. Lisää kaurakerma ja mausta.
  4. Paahda pinjansiemenet uunissa tai pannulla. Tarjoa lisäkkeenä keiton päällä.
Farmarin paahdettu juuressosekeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske