Resepti
Ainekset
2,5 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste |
0,5 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,05 | kg | Valkosipulia |
0,07 | l | Mildola Rypsiöljyä |
5 | l | Kasvislientä |
0,6 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,5 | l | Kaurakermaa |
0,06 | l | Sitruunamehua |
0,02 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,2 | kg | Pinjansiemeniä |
Valmistusohjeet
- Sulata juureskuutiot kylmässä.
- Laita Juureskuutiot ja Sipulikuutiot kahteen voideltuun GN 1/1-65 vuokaan. Lisää öljy ja sekoita kasvikset. Paahda yhdistelmäuunissa paisto-ohjelmalla 190 C astetta noin 15-20 minuuttia. Sekoita kasviskuutioita paahdon puolessa välissä.
- Sekoita kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaisesti padassa. Kuumenna liemi. Lisää kasvikset ja Perunamuusipelletit liemeen ja keitä vielä noin 5-10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Lisää kaurakerma ja mausta.
- Paahda pinjansiemenet uunissa tai pannulla. Tarjoa lisäkkeenä keiton päällä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |