Resepti

Farmarin paahdettu juuressosekeitto

Ainekset

2,5 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste
0,5 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,05 kg Valkosipulia
0,07 l Mildola Rypsiöljyä
5 l Kasvislientä
0,6 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,5 l Kaurakermaa
0,06 l Sitruunamehua
0,02 kg Suolaa
0,01 kg Mustapippuria, rouhe
0,2 kg Pinjansiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Sulata juureskuutiot kylmässä.
  2. Laita Juureskuutiot ja Sipulikuutiot kahteen voideltuun GN 1/1-65 vuokaan. Lisää öljy ja sekoita kasvikset. Paahda yhdistelmäuunissa paisto-ohjelmalla 190 C astetta noin 15-20 minuuttia. Sekoita kasviskuutioita paahdon puolessa välissä.
  3. Sekoita kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaisesti padassa. Kuumenna liemi. Lisää kasvikset ja Perunamuusipelletit liemeen ja keitä vielä noin 5-10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  4. Lisää kaurakerma ja mausta.
  5. Paahda pinjansiemenet uunissa tai pannulla. Tarjoa lisäkkeenä keiton päällä.
Farmarin paahdettu juuressosekeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske