Resepti
Ainekset
| 0,5 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 2,5 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita |
| 0,05 | kg | Valkosipulia |
| 0,07 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 5 | kg | Kasvislientä |
| 0,6 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
| 0,5 | kg | Kaurakerma |
| 0,06 | kg | Sitruunamehu |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| 0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,2 | kg | Pinjansiemen |
Valmistusohjeet
- Laita Juureskuutiot, sipulikuutiot sekä valkosipuli kahteen voideltuun GN 1/1 65 mm vuokaan. Lisää öljy ja sekoita. Paahda uunissa 190 °C noin 15-20 minuuttia. Sekoita paahdon puolessa välissä.
- Sekoita kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaisesti padassa. Kuumenna liemi. Lisää kasvikset ja Perunamuusipelletit liemeen ja keitä vielä noin 5-10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Lisää kaurakerma ja mausta.
- Paahda pinjansiemenet uunissa tai pannulla. Tarjoa lisäkkeenä keiton päällä.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti