Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
0,72 | kg | Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula |
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,15 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,4 | kg | Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg |
0,55 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,014 | kg | Suolaa |
0,009 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,3 | kg | Kananmuna |
Valmistusohjeet
- Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös reunoille.
- Jaa lähes sulat herneet, purjopalat, pinattipalat ja juustokuutiot tasaisesti vuokaan.
- Sekoita kasvirasvasekoite, mausteet ja kananmunat keskenään kulhossa. Kaada neste vuokaan kasvis- juustomassan joukkoon. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja piirakka on kypsää.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |