Resepti

Feta-herne-pinaattipiirakka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0,72 kg Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula
0,4 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,15 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
0,6 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,4 kg Fetajuustoa kuutioina
0,55 l Kasvirasvasekoitetta
0,014 kg Suolaa
0,009 kg Sokeria
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,3 kg Kananmunia

Valmistusohjeet

  1. Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös reunoille.
  2. Jaa lähes sulat herneet, purjopalat, pinattipalat ja juustokuutiot tasaisesti vuokaan.
  3. Sekoita kasvirasvasekoite, mausteet ja kananmunat keskenään kulhossa. Kaada neste vuokaan kasvis-juustomassan joukkoon. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja piirakka on kypsää.
Feta-herne-pinaattipiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske