Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
0,72 | kg | Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula |
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,15 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,6 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,4 | kg | Fetajuustoa kuutioina |
0,55 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,014 | kg | Suolaa |
0,009 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,3 | kg | Kananmunia |
Valmistusohjeet
- Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös reunoille.
- Jaa lähes sulat herneet, purjopalat, pinattipalat ja juustokuutiot tasaisesti vuokaan.
- Sekoita kasvirasvasekoite, mausteet ja kananmunat keskenään kulhossa. Kaada neste vuokaan kasvis-juustomassan joukkoon. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 25-30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja piirakka on kypsää.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |