Resepti
Ainekset
1,4 | kg | Apetit Herkkulohipihvejä, pakaste (á 70 g) |
1 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
0,4 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,05 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
0,3 | kg | Parmesanraastetta |
0,2 | kg | Kananmunia |
0,05 | kg | Aromiöljyä, Knorr |
0,03 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Mustapippuria |
Kastike: | ||
---|---|---|
0,5 | l | Hummerifondia, Knorr |
0,2 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
0,2 | kg | Vaalea kastiketiiviste, tanko, Unilever |
0,1 | kg | Tomatinoa, Knorr |
Valmistusohjeet
- Laita Herkkulohipihvit GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
- Laita Juureskuutiot voideltuun GN -vuokaan ja paahda uunissa 170 asteessa noin 8 minuuttia. Laita jäähdytyskaappiin jäähtymään. Sekoita sulanut Perunamuusiaines ja ruokakerma keskenään isossa astiassa. Lisää joukkoon parmesanraaste, kananmunat ja mausteet hyvin sekoittaen. Sekoita paahdetut ja jäähdytetyt juureskuutiot seokseen ja tarkista maku. Vuoraa GN 1/1-65 -vuoka leivinpaperilla ja levitä seos tasaisesti vuokaan. Paista yhdistelmäuunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia. Leikkaa jäähtyneestä paistoksesta annospalan kokoisia paloja.
- Sekoita fondi sekä ruokakerma ja kuumenna. Lisää Tomatino sekä kastikepohja kiehuvaan seokseen ja anna kiehua muutama minuutti. Sekoita kastike vielä sauvasekoittimella tasaiseksi ja kuohkeaksi. Tarkista maku.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |