Resepti

Hermannin Hernepyörykät

Ainekset

0,88 kg Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana)
1,2 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,4 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,6 kg Sulatejuustoa, laktoositon
0,002 kg Valkopippuria
0,009 kg Suolaa
0,2 l Mildola Rypsiöljyä
0,15 l Sweet Chili Sauce maustekastiketta
0,8 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,6 kg Maissipolentaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna kutterilla ensin Coleslaw-raaste hienommaksi. Lisää jäiset Herneet ja pyöräytä kutterilla, kunnes herneiden rakenne on rikki.
  2. Lisää loput ainekset polentaa lukuunottamatta. Hienonna seos tasaiseksi kutterilla.
  3. Sekoita polenta hienonnetun massan joukkoon. Anna massan turvota n. 15 minuuttia. Ota lusikalla tai kauhalla annoskoon mukaisia pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175 asteessa kuivapaistolla noin 22 minuuttia pyöryköiden paksuudesta riippuen. Pyöryköiden pinnan tulee olla kauniin ruskea ja rapea.
Hermannin Hernepyörykät
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske