Resepti
Ainekset
0,3 | kg | Apetit Kotimainen Hernerouhe |
0,28 | kg | Kikherne säilyke |
0,035 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,002 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,005 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna hernerouhe yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Soseuta kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Tarjoile esimerkiksi levitteenä.
- Hernerouheen kuumennus ohje. 1/1 GN, 3 kg Rouhetta ( 2 pss.), 150°C, kosteus 50%, noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |