Resepti

Hernemojito

Ainekset

0,1 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,05 kg Sokeri ruokokide
0,03 kg minttu
0,2 kg Limemehu tuorepuristettu
0,4 kg Rommi vaalea
Jäitä
0,4 kg Vahvaa Lipton pyramide delicate mint-teetä
0,4 kg Soodavettä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä. Survo herneet, sokeri ja mintunlehdet shakerissa. Kaada päälle limemehu (ja rommi), jääpalat ja minttutee. Ravista voimakkaasti ja siivilöi korkeaan lasiin, jossa jäitä. Kaada päälle soodavettä ja sekoita. Jos käytät rommi
Hernemojito
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske