Resepti

Hernemojito

Ainekset

0,1 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,05 kg Ruokosokeria
0,03 kg Minttua, tuore
0,2 l Limemehua, tuorepuristettua
0,4 l (Rommia, vaaleaa)
Jäitä
0,4 l Vahvaa Lipton pyramide delicate mint-teetä
0,4 l Soodavettä

Valmistusohjeet

  1. Survo sulatetut Apetit Kotimaiset Herneet, sokeri ja mintunlehdet shakerissa. Kaada päälle limemehu (ja rommi), jääpalat ja minttutee. Ravista voimakkaasti ja siivilöi korkeaan lasiin, jossa jäitä. Kaada päälle soodavettä ja sekoita. Jos käytät rommia, vähennä soodaveden määrää vastaavasti. Tarjoile Hernemojito mintunlehdellä ja herneillä koristeltuna.
Hernemojito
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske