Resepti

Intialainen kasvisvuoka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
1,5 kg Apetit Wok Lehtikaali-kasvis 1,5kg pakaste
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
0,2 kg Herneproteiinirouhetta
1 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,5 l Kookosmaitoa
0,03 kg Maissitärkkelystä
0,25 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,02 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,02 kg Currya
0,02 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada lehtikaaliwok sekä peruna-sipulisekoitus GN-vuokaan. Lisää herneproteiinirouhe ja sekoita.
  2. Sekoita kerma, kookosmaito, tärkkelys, sulatettu pinaatti sekä mausteet keskenään ja kaada vuokaan. Sekoita hyvin ja tasoita pinta. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20 % kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.

Intialainen kasvisvuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske