Resepti
Ainekset
| 0,04 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,008 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,014 | kg | Inkiväärpyre |
| 0,004 | kg | Chilijauhetta |
| 2,5 | kg | Vettä |
| 0,025 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,06 | kg | Siirappi |
| 0,05 | kg | Sitruunamehu |
| 0,002 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
| 0,018 | kg | Suolaa |
| 0,4 | kg | Kookosmaito |
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,6 | kg | Täysjyvänuudeleita (Santa Maria) |
| 1 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä. Hauduta. Lisää valkosipulimurska, inkivääripyre ja chilijauhe, hauduta vielä hetki. Lisää vesi pataan. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää Papu-porkkanamix, liemijauhe, muut mausteet ja kookosmaito. Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku.
- Lado nuudelit voidellun GN-vuoan pohjalle ja niiden päälle kypsät broilerisuikaleet. Kaada kuuma liemi vuokaan tasaisesti. On tärkeää, että nuudelit jäävät nesteen peittämiksi. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa, kosteus 50 %, noin 20-25 minuut
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti