Resepti

Itämainen broileri-nuudelivuoka

Ainekset

0,04 l Mildola Rypsiöljyä
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,008 kg Valkosipulimurskaa
0,014 kg Inkivääripyreetä
0,004 kg Chilijauhetta
2,5 l Vettä
1 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
0,025 kg Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,06 kg Siirappia,vaaleaa
0,05 l Sitruunamehua
0,002 kg Kurkumaa
0,018 kg Suolaa
0,4 l Kookosmaitoa
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,6 kg Täysjyvänuudeleita (Santa Maria)
1 kg Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta sipuli öljyssä. Hauduta. Lisää valkosipulimurska, inkivääripyre ja chilijauhe, hauduta vielä hetki. Lisää vesi pataan. Nosta kiehumapisteeseen.
  2. Lisää Papu-porkkanamix, liemijauhe, muut mausteet ja kookosmaito. Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku.
  3. Lado nuudelit voidellun GN-vuoan pohjalle ja niiden päälle kypsät broilerisuikaleet. Kaada kuuma liemi vuokaan tasaisesti. On tärkeää, että nuudelit jäävät nesteen peittämiksi. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa, kosteus 50 %, noin 20-25 minuuttia. Sekoita kevyesti. Anna vetäytyä hetken. Lisää pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa.

Itämainen broileri-nuudelivuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske