Resepti

Itämainen broileri-nuudelivuoka

Ainekset

0,04 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,008 kg Valkosipulimurskaa
0,014 kg Inkiväärpyre
0,004 kg Chilijauhetta
2,5 kg Vettä
0,025 kg Kanaliemijauhe vähäsuolainen
0,06 kg Siirappi
0,05 kg Sitruunamehu
0,002 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,018 kg Suolaa
0,4 kg Kookosmaito
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,6 kg Täysjyvänuudeleita (Santa Maria)
1 kg Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta sipuli öljyssä. Hauduta. Lisää valkosipulimurska, inkivääripyre ja chilijauhe, hauduta vielä hetki. Lisää vesi pataan. Nosta kiehumapisteeseen.
  2. Lisää Papu-porkkanamix, liemijauhe, muut mausteet ja kookosmaito. Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku.
  3. Lado nuudelit voidellun GN-vuoan pohjalle ja niiden päälle kypsät broilerisuikaleet. Kaada kuuma liemi vuokaan tasaisesti. On tärkeää, että nuudelit jäävät nesteen peittämiksi. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa, kosteus 50 %, noin 20-25 minuut
Itämainen broileri-nuudelivuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske