Resepti
Ainekset
0,04 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,008 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,014 | kg | Inkiväärpyre |
0,004 | kg | Chilijauhetta |
2,5 | kg | Vettä |
0,025 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
0,06 | kg | Siirappi |
0,05 | kg | Sitruunamehu |
0,002 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,018 | kg | Suolaa |
0,4 | kg | Kookosmaito |
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,6 | kg | Täysjyvänuudeleita (Santa Maria) |
1 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä. Hauduta. Lisää valkosipulimurska, inkivääripyre ja chilijauhe, hauduta vielä hetki. Lisää vesi pataan. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää Papu-porkkanamix, liemijauhe, muut mausteet ja kookosmaito. Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku.
- Lado nuudelit voidellun GN-vuoan pohjalle ja niiden päälle kypsät broilerisuikaleet. Kaada kuuma liemi vuokaan tasaisesti. On tärkeää, että nuudelit jäävät nesteen peittämiksi. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa, kosteus 50 %, noin 20-25 minuut
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |