Resepti
Ainekset
0,04 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,008 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,014 | kg | Inkivääripyreetä |
0,004 | kg | Chilijauhetta |
2,5 | l | Vettä |
1 | kg | Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste |
0,025 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,06 | kg | Siirappia,vaaleaa |
0,05 | l | Sitruunamehua |
0,002 | kg | Kurkumaa |
0,018 | kg | Suolaa |
0,4 | l | Kookosmaitoa |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,6 | kg | Täysjyvänuudeleita (Santa Maria) |
1 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä. Hauduta. Lisää valkosipulimurska, inkivääripyre ja chilijauhe, hauduta vielä hetki. Lisää vesi pataan. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää Papu-porkkanamix, liemijauhe, muut mausteet ja kookosmaito. Hauduta 10 minuuttia. Tarkista maku.
-
Lado nuudelit voidellun GN-vuoan pohjalle ja niiden päälle kypsät broilerisuikaleet.
Kaada kuuma liemi vuokaan tasaisesti. On tärkeää, että nuudelit jäävät nesteen peittämiksi.
Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa, kosteus 50 %, noin 20-25 minuuttia.
Sekoita kevyesti.
Anna vetäytyä hetken. Lisää pinnalle hienonnettua lehtipersiljaa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |