Resepti
Ainekset
0,2 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,8 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
8 | l | Vettä |
0,345 | kg | Maissitärkkelystä |
6 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste |
0,14 | kg | Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,26 | kg | Siirappia |
0,018 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,06 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,07 | kg | Inkivääripyreetä |
0,08 | kg | Suolaa |
0,02 | l | Kastikkeenruskistajaa |
6 | kg | Viljapossun NE kuutio, kypsä |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä. Hauduta hetken. Lisää osa vedestä pataan. Sekoita maissitärkkelys loppuun veteen ja lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää Isot Juureskuutiot, mausteet ja kastikkeenruskistaja. Hauduta 15-20 minuuttia. Tarkista maku.
-
Kuumenna kypsät possukuutiot pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrykeittotoiminnolla.
Lisää kuumennetut possukuutiot pataan. Anna hautua hetken, tarkista maku. Hämmennä varovasti, ettei lihakuutiot hajoa.
Tarjoa Keltaisen Ohrahelmi -lisäkkeen kera (kts. erillinen ohje).
Jos haluat tehdä kastikkeesta hapan-imelän, lisää kastikkeeseen viinietikkaa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |