Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,8 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 8 | kg | Vettä |
| 0,345 | kg | Maissitärkkelys |
| 0,14 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,26 | kg | Siirappi |
| 0,018 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,06 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,07 | kg | Inkiväärpyre |
| 0,08 | kg | Suolaa |
| 0,02 | kg | Kastikkeenruskistaja |
| 6 | kg | Viljapossun NE kuutio, kypsä |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä. Hauduta hetken. Lisää osa vedestä pataan. Sekoita maissitärkkelys loppuun veteen ja lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää Isot Juureskuutiot, mausteet ja kastikkeenruskistaja. Hauduta 15-20 minuuttia. Tarkista maku.
- Kuumenna kypsät possukuutiot pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrykeittotoiminnolla. Lisää kuumennetut possukuutiot pataan. Anna hautua hetken, tarkista maku. Hämmennä varovasti, ettei lihakuutiot hajoa. Tarjoa Keltaisen Ohrahelmi -lisäkkeen kera
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti