Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
1 | kg | Jauhelihaa, vähärasvainen |
0,01 | kg | Suolaa |
0,001 | kg | Mustapippuria |
4 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,6 | kg | Maito kevyt |
0,025 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohjeet
- Ruskista sipuli ja jauheliha uunissa, rakeista ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tai hopeoi jauheliha padassa + mausta. Jäähdytä. Tai käytä kypsää jauhelihaa, jossa sipuli joukossa.
- Kaada puolet perunasosepelleteistä (=1 pussi) vuokarasvalla voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan jäisenä. Lisää jauheliha-sipuliseos tasaiseksi kerrokseksi väliin. Lisää loput (=1 pussi) sosepelletit pinnalle. Laita kannet vuokien päälle. Vuoka on täs
- Ota vuoat kylmiöstä. Kaada maito vuokiin.(maidon määrä voi olla isompikin, se riippuu höyryn lauhtumisesta höyrykeitossa). Riko pelletit tasoittaen lastalla. Lisää pinnalle juoksevaa margariinia. Vie vuoat uuniin, höyrykeitto +100 asteessa 25 minu
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |