Resepti

Jauheliha-perunasoselaatikko, sosepelletit, 5 kg

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1 kg Jauhelihaa, vähärasvainen
0,01 kg Suolaa
0,001 kg Mustapippuria
4 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,6 kg Maito kevyt
0,025 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta

Valmistusohjeet

  1. Ruskista sipuli ja jauheliha uunissa, rakeista ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tai hopeoi jauheliha padassa + mausta. Jäähdytä. Tai käytä kypsää jauhelihaa, jossa sipuli joukossa.
  2. Kaada puolet perunasosepelleteistä (=1 pussi) vuokarasvalla voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan jäisenä. Lisää jauheliha-sipuliseos tasaiseksi kerrokseksi väliin. Lisää loput (=1 pussi) sosepelletit pinnalle. Laita kannet vuokien päälle. Vuoka on täs
  3. Ota vuoat kylmiöstä. Kaada maito vuokiin.(maidon määrä voi olla isompikin, se riippuu höyryn lauhtumisesta höyrykeitossa). Riko pelletit tasoittaen lastalla. Lisää pinnalle juoksevaa margariinia. Vie vuoat uuniin, höyrykeitto +100 asteessa 25 minu
Jauheliha-perunasoselaatikko, sosepelletit, 5 kg
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske