Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste | 
| 1 | kg | Jauhelihaa, vähärasvainen | 
| 0,01 | kg | Suolaa | 
| 0,001 | kg | Mustapippuria | 
| 4 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste | 
| 0,6 | kg | Maito kevyt | 
| 0,025 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta | 
Valmistusohjeet
- Ruskista sipuli ja jauheliha uunissa, rakeista ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tai hopeoi jauheliha padassa + mausta. Jäähdytä. Tai käytä kypsää jauhelihaa, jossa sipuli joukossa.
 - Kaada puolet perunasosepelleteistä (=1 pussi) vuokarasvalla voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan jäisenä. Lisää jauheliha-sipuliseos tasaiseksi kerrokseksi väliin. Lisää loput (=1 pussi) sosepelletit pinnalle. Laita kannet vuokien päälle. Vuoka on täs
 - Ota vuoat kylmiöstä. Kaada maito vuokiin.(maidon määrä voi olla isompikin, se riippuu höyryn lauhtumisesta höyrykeitossa). Riko pelletit tasoittaen lastalla. Lisää pinnalle juoksevaa margariinia. Vie vuoat uuniin, höyrykeitto +100 asteessa 25 minu
 
                            | Saanto | |
| Annosmäärä | kpl | 
| Annoskoko | g | 
| Laske | 
 Jaa
 Facebook
            
 LinkedIn
            
 Sähköposti