Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 1 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
| 0,01 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,6 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,4 | kg | Pizzakastike |
| 0,027 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,002 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,004 | kg | Basilika kuivattu |
| 3 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
Valmistusohjeet
- Kuumenna jauheliha pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuullota sipulia padan pohjalla, lisää joukkoon kasvissekoitus, hauduta ja anna nesteen hiukan haihtua. Lisää pizzakastike, liemijauhe ja mausteet. Hauduta hetken. Lisää jauheliha. Tarkista maku. Levitä jauheliha-kasvismassa voideltuihin GN 1/1-65 vu
- Lisää muusi jauhelihamassan päälle murustettuna 3 kg/vuoka. Uunissa sose pehmenee tasaiseksi kerrokseksi. Yhdistelmäpaista 170 asteessa n. 30 minuuttia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti