Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,7 | kg | Täysjyväsarvimakaronia (Torino) |
0,02 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,5 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
1 | kg | Tomaattimurskaa |
0,14 | kg | Tomaattipyreetä |
0,8 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
0,75 | kg | Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste |
1,25 | l | Vettä |
0,05 | kg | Maissijauhoja |
0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,012 | kg | Suolaa |
0,03 | l | Vasikanfondia |
0,004 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,001 | kg | Valkopippuria |
0,001 | kg | Mustapippuria |
0,1 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,08 | kg | Pestokastiketta |
0,15 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka makaroni voideltuun GN-vuokaan.
- Freesaa Pomodoro Rosso sekoitusta padassa öljyssä, lisää tomaattimurska ja pyre, hauduta hetken. Murusta joukkoon kypsä jauheliha. Lisää myös kasvissuikaleet.
- Sekoita vesi ja maissijauho, lisää pataan, nosta kiehumapisteeseen. Mausta kastike. Tarkista maku. Kaada maukas kastike vuokaan makaronin joukkoon. Sekoita.
-
Sekoita keskenään sulatettu pinaatti ja pestokastike.Lisää seos nokareina vuoan pinnalle.
Ripota päälle juustoraate.
Yhdistelmäpaista 150 asteessa 25-30 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |