Resepti

Jauheliha-pestopasta

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,7 kg Täysjyväsarvimakaronia (Torino)
0,02 l Mildola Rypsiöljyä
0,5 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
1 kg Tomaattimurskaa
0,14 kg Tomaattipyreetä
0,8 kg Kypsää jauhelihaa, N0
0,75 kg Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste
1,25 l Vettä
0,05 kg Maissijauhoja
0,04 kg Kasvisliemijauhetta
0,012 kg Suolaa
0,03 l Vasikanfondia
0,004 kg Oreganoa, kuivattu
0,001 kg Valkopippuria
0,001 kg Mustapippuria
0,1 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,08 kg Pestokastiketta
0,15 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Mittaa raaka makaroni voideltuun GN-vuokaan.
  2. Freesaa Pomodoro Rosso sekoitusta padassa öljyssä, lisää tomaattimurska ja pyre, hauduta hetken. Murusta joukkoon kypsä jauheliha. Lisää myös kasvissuikaleet.
  3. Sekoita vesi ja maissijauho, lisää pataan, nosta kiehumapisteeseen. Mausta kastike. Tarkista maku. Kaada maukas kastike vuokaan makaronin joukkoon. Sekoita.
  4. Sekoita keskenään sulatettu pinaatti ja pestokastike.Lisää seos nokareina vuoan pinnalle. Ripota päälle juustoraate. Yhdistelmäpaista 150 asteessa 25-30 minuuttia.

Jauheliha-pestopasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske