Resepti
Ainekset
| 0,333 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 6 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,85 | kg | Tomaattipyreetä |
| 3,5 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
| 14 | kg | Lihaliemi |
| 7 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
| 0,02 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,013 | kg | Timjami |
| 0,01 | kg | Basilika kuivattu |
| 0,067 | kg | Suolaa |
| Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kaada Rypsiöljy pataan, lisää Pomodoro Rosso ja hauduta, kunnes neste alkaa hiukan haihtua. Lisää tomaattipyre ja kypsä jauheliha. Pyöräytä ne kasvisten joukkoon. Anna hautua hetken.
- Lisää lihaliemi (vesi ja liemijauhe) ja Peruna- ja keittokasvikset sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää keiton pinnalle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti