Resepti

Jauhelihagulassikeitto

Ainekset

0,333 l Mildola Rypsiöljyä
6 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,85 kg Tomaattipyreetä
3,5 kg Kypsää jauhelihaa, N0
14 l Lihalientä
7 kg Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste
0,02 kg Mustapippuria, rouhe
0,013 kg Timjamia, kuivattu
0,01 kg Basilikaa, kuivattu
0,067 kg Suolaa
Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Kaada Rypsiöljy pataan, lisää Pomodoro Rosso ja hauduta, kunnes neste alkaa hiukan haihtua. Lisää tomaattipyre ja kypsä jauheliha. Pyöräytä ne kasvisten joukkoon. Anna hautua hetken.
  2. Lisää lihaliemi (vesi ja liemijauhe) ja Peruna- ja keittokasvikset sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Lisää keiton pinnalle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.
Jauhelihagulassikeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske