Resepti

Jauhelihakeitto, monitoimijuuni, höyrykeittäen

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
0,9 kg Kypsää jauhelihaa, N0
1,5 kg Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste
0,08 kg Kasvisliemijauhe
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,005 kg Sokeria
0,03 kg Persilja hienonnettu
1,8 kg Vettä

Valmistusohjeet

  1. Mittaa vuokaan kypsä jauheliha ja jäiset peruna- & keittokasvisket.
  2. Tee seos kasvisliemijauheesta, mustapippurirouheesta ja sokerista. Mittaa seosta kuhunkin vuokaan 86 g. Ripota mausteseos tasaisesti vuokaan. (Jos teet vain yhden vuoan, liemijauheen ja mausteet voi mitata suoraan vuokaan). Lisää päälle vesi. Vie vu
  3. Lisää hienonnettua persiljaa valmiiseen keittoon ennen tarjoilua. Jos valmistat keiton kattilassa, mittaa ensin vesi, liemijauhe ja mausteet kattilaan. Lisää peruna- & keittokasvikset, nosta kiehumapisteeseen, hauduta hetken. Lisää kypsä jauheli
Jauhelihakeitto, monitoimijuuni, höyrykeittäen
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske