Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,9 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
1,5 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
0,08 | kg | Kasvisliemijauhe |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,005 | kg | Sokeria |
0,03 | kg | Persilja hienonnettu |
1,8 | kg | Vettä |
Valmistusohjeet
- Mittaa vuokaan kypsä jauheliha ja jäiset peruna- & keittokasvisket.
- Tee seos kasvisliemijauheesta, mustapippurirouheesta ja sokerista. Mittaa seosta kuhunkin vuokaan 86 g. Ripota mausteseos tasaisesti vuokaan. (Jos teet vain yhden vuoan, liemijauheen ja mausteet voi mitata suoraan vuokaan). Lisää päälle vesi. Vie vu
- Lisää hienonnettua persiljaa valmiiseen keittoon ennen tarjoilua. Jos valmistat keiton kattilassa, mittaa ensin vesi, liemijauhe ja mausteet kattilaan. Lisää peruna- & keittokasvikset, nosta kiehumapisteeseen, hauduta hetken. Lisää kypsä jauheli
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |