Resepti

Juures-leipäjuustopaistosta

Ainekset

0,2 kg Sipuli kuutio
0,01 kg Valkosipulia
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
Vuokia GN 1/1-65 mm
1 kg Kasvislientä
0,1 kg Balsamiviinietikka
0,15 kg Fariinisokeri
0,005 kg Timjami
0,005 kg Salvia
0,005 kg Rosmariinia, kuivattu
0,003 kg Suolaa
0,002 kg Savuaromi spray
0,6 kg Leipäjuusto
0,04 kg Persilja hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Laita kasvikset öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 C astetta noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan.
  2. Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi juuresten päälle ja jatka kypsentämistä 160 C astetta 20 minuuttia.
  3. Leikkaa leipäjuusto 2 x 2 cm paloiksi ja lisää ne juuresten joukkoon kevyesti sekoittaen. Kuumenna 2 minuuttia lisää.
  4. Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Juures-leipäjuustopaistosta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske